Rekker vi frem til 2025? Status etter elbilåret 2022

From Norsk elbilforening.

Bli med når vi samler medlemmer, politikere, bilbransjen og alle andre som har lyst til å delta, til det elektriske nyttårsarrangementet «Rekker vi frem til 2025? Status etter elbilåret 2022». Arrangementet er på Youngs, men strømmes også og vil bli tilgjengelig her på Facebook.
Norge har blitt et av verdens mest handlekraftige og ambisiøse land på elektrifisering og elektrisk mobilitet, og derfor også det landet resten av verden ser til når de skal finne gode løsninger for å redusere klimagassutslipp. Men hvordan går det egentlig med å realisere 2025-målet om utslippsfritt nybilsalg? Er Norge ladeklart til fremtidens behov? Hva må til for at 2023 blir et nytt rekordår?
Det forsøker vi å svare på når vi legger frem rapporten «Rekker vi frem til 2025? Status etter elbilåret 2022».
Det blir også kommentarer og debatt med blant andre stortingsrepresentanter Lars Haltbrekken (SV), Liv Kari Eskeland (Høyre), Morten Stordalen (FrP), Geir-Inge Lien (Sp), Jone Blikra (Ap) og André Skjelstad (V).
– flere kommer
Deretter blir det samtale mellom blant andre direktør Ulf Tore Hekneby i Harald A. Møller AS, Irene Solstad, administrerende direktør Kia Motors Norway, Egil Steinsland, kommunikasjonssjef i Norges Bilbransjeforbund (NBF) og Ingvild Kilen Rørholt, fagansvarlig transport i miljøstiftelsen ZERO.
Deltar du fysisk vil det være reservert bord på Youngs fra kl. 16.00-18.00, slik at alle som ønsker kan bli igjen til hyggelig samvær etter arrangementet og ønske hverandre godt nyttår.